Hans en Philipine Verhagen 
Jaren geleden hebben wij elkaar leren kennen, al snel kwam er een gezinnetje en ons leven kabbelde heerlijk voort, we hadden het goed.  
Totdat we alle twee enkele jaren na elkaar vastliepen, in het werk en met onszelf. We kregen last van allerlei klachten, de ene raakte overspannen en had angst- en paniekstoornis de ander kreeg een paar jaar later een Burn-out. 
 
Dat was het begin van onze zoektocht. Na een lange weg van vele therapieën en behandelmethodes kwamen we in aanraking met Biodanza. 
Dit heeft ons uiteindelijk het zetje gegeven om er weer bovenop te komen, zonder dat we daar iets voor hoefden te doen. We hoefden niet te vertellen wat er mis was, geen nieuwe technieken aan te leren of iets af te leren, we hoefden niets aan onszelf te veranderen. Eigenlijk hadden we juist veel plezier en toch gebeurde er van alles, alleen maar door te dansen op muziek in een groep. Dansen, oefeningen waarvan ik dacht maar dat kan iedereen, dat is zo simpel dat kan toch niet zo’n verandering teweeg brengen…..?  
 
Na verloop van tijd raakten we steeds meer overtuigd van dit geweldige systeem. Daar willen we meer mensen mee laten kennismaken. 
We hebben inmiddels de 4-jarige Biodanza opleiding in Antwerpen afgerond en geven nu voor het 3e jaar les in Biodanza.  
 
Het is toch fantastisch om in balans te kunnen komen en te kunnen groeien zonder dat je daar hard voor hoeft te ‘werken’ !!  
Wij gaan zelf nog wekelijks dansen bij onze college in Antwerpen want ook als je geen klachten hebt is het heerlijk om te doen.