Ont-Moet, Centrum voor aandacht en bewustzijn
Ont-Moet is een plek waar aandacht is voor de mens als individu. We nemen de tijd om in jouw tempo te ontdekken wie je bent en wie je wil zijn. Het is een plek waar je jezelf weer kunt ontwikkelen en waar je bewustzijn gestimuleerd wordt. Zodat je weer keuzes gaat maken waar je gezond, blij en gelukkig van wordt. In dit proces kan je zowel mentaal als fysiek ondersteunt worden. 
 
Binnen Ont-Moet hebben we verschillende disciplines in een pand samengebracht en werkt iedereen met zijn eigen methodes. Enerzijds met verbale therapievormen, anderzijds met therapieën die het lichaam als uitgangspunt hebben. Door samen in één pand te werken kunnen we elkaar inspireren en verschillende behandelingen op elkaar aan laten sluiten. Het blijkt dat verschillende behandelingswijzen elkaar goed kunnen ondersteunen om jou te laten ontwikkelen in de leukste versie van jezelf. 
 
Daarnaast beschikken we over grote unieke groepsruimtes waar activiteiten en trainingen georganiseerd worden door Ont-Moet, gasttherapeuten en trainers. 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dominique Krijnen
telefoonnummer: 06 81 22 66 00
e-mail: info@ont-moet.info