Amy Friedlander 
Osteopathie biedt een goed alternatief bij allerlei gezondheidsklachten. Denk hierbij aan alle klachten van het bewegingsapparaat en het spijsverteringsstelsel maar ook aan hoofdpijn, slaapproblemen, chronische vermoeidheid, burn-out en een breed scala aan andere klachten. Deze gezondheidsklachten ontstaan meestal door een verlies aan beweging ergens in het lichaam. Dit bewegingsverlies leidt tot functionele of structurele stoornissen en vervolgens tot gezondheidsklachten. Amy kan dit verlies aan beweging opheffen om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. 
 
Normaal gesproken is het lichaam zelf in staat het evenwicht te waarborgen. Soms echter raakt iemand uit evenwicht en kan het lichaam dit niet meer herstellen. Oorzaken hiervan zijn stress, leefwijze, overbelasting, ongevallen, ziekten en operaties. 
 
Naast Osteopathie heeft Amy studies gevolgd op het gebied van natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde waardoor ze zich kan richten op de gehele mens. Amy is aangesloten bij de NRO en NVO, dit betekent dat behandelingen (deels) vergoed worden binnen de aanvullende pakketten van de zorgverzekeraars. Een verwijzing is niet nodig.  
 
Kijk voor meer informatie en voor het inplannen van een afspraak op www.osteopathiefriedlander.nl