Dominique Krijnen 
Ze is een warme, ondernemende, uitnodigende persoonlijkheid. Al haar hele leven houdt zij zich bezig met zelfontwikkeling, verbinding en hoe zij zichzelf en de ander in beweging kan brengen om verder te komen. 
 
Na het afronden van haar opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening is zij de wereld gaan ontdekken en heeft ze een tijdje als reclasseringwerker met verslaafde mannen binnen het gevangeniswezen gewerkt. Na deze leerzame periode werd duidelijk dat ze graag vanuit betrokkenheid, openheid en aandacht met mensen wil werken om in gezamenlijkheid tot inzicht en verandering te komen. 
Vandaar dat zij in 2000 startte met de opleiding haptotherapie. Het leren vertrouwen op eigen vermogens is een van de belangrijkste thema’s van waaruit Dominique haar behandelingen en leven vormgeeft. Inmiddels is zij al weer jaren verbonden als docent aan het instituut voor toegepaste haptonomie, waar zij vakleren, presentieleren en psychopathologie in de praktijk geeft. 
 
In het dagelijks leven houdt zij zich veel bezig met zingen. Om deze passie door te geven heeft zij in 2009 het koor ‘Buiten Bereik’ opgestart en is gaan zingen in de coverband ‘Unreleased’. Om meer verdieping te geven aan haar stem en haar kennis te vergroten heeft zij de opleiding Adem Stem en Boventonen gevolgd. Hier leerde zij de helende werking die zij zelf altijd heeft ervaren tijdens het zingen beter te begrijpen, waardoor zij het als geen ander therapeutisch in kan zetten. 
 
Wil je meer lezen over wat Dominique doet of waar zij voor staat, lees dan verder onder de verschillende werkvormen!