Sandra Riddering
OVER VIVA PILATES EN SANDRA RIDDERING 
 
In oktober 2016 ben ik begonnen met Viva Pilates, een kleine studio met een grote liefde voor Pilates. Ik werk in groepjes van ongeveer 10 personen naar een soepel en sterk lichaam. Dat is voor iedereen anders. Ik pas de oefening aan zodat ze passen bij jouw conditie, ervaring en bewegingsmogelijkheid. 
 
Na tien lessen begin je al resultaat te zien en te voelen. Je lichaam komt beter in balans, het wordt krachtiger en leniger. Dit is essentieel om je fit te voelen. Daarom is Pilates ook een goede ondersteuning voor andere sporten zoals atletiek,tennis,enz. Maar ook als je last hebt van de onderrug of bekkenbodem of als je herstellend bent van zwangerschap is Pilates iets voor jou. 
 
De eerste tien lessen zal je misschien moeten wennen, maar daarna begin je het verschil te voelen. Na nog tien lessen kun je niet meer zonder Pilates! 
 
Omdat Viva Pilates zo dol is op Pilates mag je gratis twee proeflessen volgen. Zodat je zelf kunt ervaren hoe fijn het is. Kijk op www.vivapilates.nl voor meer informatie of meld je direct aan met een e-mail naar sandra@vivapilates.nl.
  
Vragen? Bel 06-19775344 
www.vivapilates.nl