Massagetherapie
Mijn naam is Ron Vijfhuizen, ik help mensen met nek-,schouder-, en rugklachten vaak met enkele behandelingen van hun klacht af zodat ze weer goed kunnen functioneren.

Mensen met uiteenlopende klachten kunnen bij mij terecht voor natuurgeneeskundige consulten. De benadering van een natuurgeneeskundig Therapeut is ‘holistisch’, Dus niet alleen uitgaande van een klacht, maar altijd van een mens als samenhangend geheel (van in- en uitwendig, fysiek en psychisch functioneren). Ze beïnvloeden elkaar en vormen samen een geheel. Binnen de holistische visie wordt een klacht, symptoom of ziekte gezien als een door het lichaam gegeven signaal van een verstoorde harmonie.

We gaan samen op zoek naar wat er aan de hand is en welke aanpak daarbij past. Diverse massagemethoden zoals; holistische massage, sportmassage, klassieke massage, bindweefselmassage en triggerpoint therapie, zullen, zo nodig afwisselend, worden toegepast.  

Ik ben aangesloten bij BATC beroepsorganisatie, derhalve worden mijn behandelingen vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Vanzelfsprekend is een eerste gesprek om nader kennis te maken altijd mogelijk en kosteloos.  

Vanaf oktober vind je mij om de veertien dag bij Ont-Moet, Centrum voor aandacht en bewustzijn. 
Buitenvest 94 
4614 AD Bergen op Zoom 
06-47359130 
info@deleeuwmassagetherapie.nl 
www.nek-schoudermassage.nl