Robert van Gemert 
Als vader, ondernemer en fervent sporter heb ik in mijn leven ervaren wat het effect is van meditatie. Werkdruk, een volle agenda, een hoofd vol ideeën en de wens om familie, vrienden, collega’s en relaties warme aandacht te kunnen geven, hebben mij zo’n 15 jaar geleden bewogen om met Zenmeditatie te beginnen. Hieraan is een spirituele reis voorafgegaan van zo’n 15 jaar langs Yoga, Tai Chi, Shiatsu, Reiki en Aikido in het kader van persoonlijke ontwikkeling, naast professionele ontwikkeling door NLP (master) in combinatie met diverse management-en leiderschapstrainingen.  
 
Deze weg heeft geleid tot waar ik nu sta als ondernemer en Zenleraar-en coach en is voor mij een heel natuurlijk moment om mijn kennis en ervaring uit de praktijk door te geven aan geïnteresseerden in de vorm van workshops, coaching en lesgeven vanuit mijn Zenschool in Bergen op Zoom. 
 
Ik kies voor een praktische benadering voor het overbrengen van het eeuwenoude Zen gedachtengoed. Waarbij ik vanuit mijn eigen ervaring zoveel als mogelijk probeer aan te sluiten bij de dagelijkse praktijk van de cursist/coachee. Jezelf te leren kennen, door te leren mediteren en leren hoe je het geleerde in je dagelijkse praktijk kunt brengen, daar wil ik je graag bij helpen. Praktisch en toepasbaar, met resultaat. 
 
Voor meer informatie kunt u contact openemen met robert@zen.nl