Begeleiding en therapeutisch coachen in bewust moederschap:
Begeleiding en therapeutisch coachen in bewust moederschap: Leefstijl- en voedingsadvies, behandelplannen voor coaching of therapie op maat en moeder en vrouwencirckels

Filomena de Lima wil op een vernieuwende manier zorg bieden aan bewuste vrouwen en (aanstaande) moeders tussen de 25 en 45 jaar, die door psychische of psychosomatische klachten niet de vrouw of moeder kunnen zijn die ze graag willen zijn. Of vrouwen die preventief aan hun gezondheid willen werken. 
 
We bieden (preventief) leefstijl- en voedingsadvies, behandelplannen, coaching en therapie op maat en organiseren we moeder en vrouwencirckels met verschillende thema's. Alles op één plek. 
 
Ik ben Netty Filomena de Lima, moeder van twee dochters. Al negen jaar, waarvan vijf jaar als moeder, ben ik me aan het verdiepen in het leren omgaan met stress, stemmingswisselingen en lichamelijke klachten. Ik ben ervaringsdeskundige in het leven met en verwerken van PTSS en complex trauma.  
 
Zoals zovelen heb ik de enorme transitie van vrouw naar moeder ervaren. 
Dit is niet alleen een fysiek, maar ook een mentaal, emotioneel en spiritueel proces. 
Het is nog intenser wanneer je een verleden hebt met stress, spanning en/of lichamelijke klachten. 
 
Als medisch maatschappelijk werker en holistisch GGZ-agoog wil ik samen met mijn team effectieve technieken en tools meegeven om vrouwen en (aanstaande) moeders in hun kracht te zetten. We leren onze doelgroep bewuste keuzes te maken die in lijn zijn met hun waarde en normen, intuïtie en behoeften. Dat vraagt zelfreflectie, zelfbewustzijn en verantwoordelijkheid nemen. Om te onderzoeken welke belemmerende overtuigingen, gedachten en patronen je hebt. Hierdoor kun je een liefdevolle relatie met jezelf opbouwen als basis voor de relatie met je kinderen en/of omgeving. 
 
Tijdens het aanbod heb je toegang tot een breed scala aan reguliere, maar ook holistisch lichaamsgericht en trauma-sensitieve diensten. Voorbeelden hiervan zijn: 
- Bloedtesten (om o.a achter vitamine te korten, hormoondisbalansen, allergieën en achter jouw stresswaarden te komen).  
- Breintesten (EEG): waaruit te lezen valt o.a hoe jij omgaat met stress, is er trauma aanwezig? Welk gedeelte jouw brein is het meest actief, vraag jij je af of je hoog gevoelig bent of hoog sensitief? 
-Ademhalingsoefeningen en breathwork 
-TRE 
-EFT 
-Opstellingswerk 
-psycho educatie 
-Energetisch groepswerk  
 
Je krijgt handreikingen waarmee jij kunt ontdekken hoe je om kunt gaan met stress en lichamelijke klachten en duurzaam aan jouw gezondheid kan werken.  
 
Ben je momenteel elders onder behandeling, ook dan ben je welkom en kunnen we samen kijken waar we eventueel kunnen aanvullen. 
 
Wat we níet doen: 
We geven geen medisch advies en stellen geen medische en psychologische diagnoses op. Wanneer we denken dat die nodig zijn zal er doorverwezen worden. 
 
 
Wees van harte welkom, 
 
Warme groet team Filomena de Lima