Kindercoaching
Over Lizette:
Na een loopbaan van bijna 30 jaar in het reguliere basisonderwijs, besloot deze bevlogen leerkracht om er op een persoonlijkere manier te zijn voor de kinderen. Na de opleiding tot kindercoach bij Malva opleidingen heeft ze ook nog verschillende modules gevolgd bij de NEM Academy in Breda, waaronder Energetica en Systemisch werken (het begeleiden van familie opstellingen).
Ondertussen heeft ze ook nog een Master Module geschreven over hoogbegaafdheid bij kleuters en de opleiding tot Specialist Jonge Kind afgerond. Tevens is Lizette gecertificeerd om beelddenkende kinderen te begeleiden. Dit zijn de kinderen die op een andere manier leren en in het reguliere onderwijs tegen allerlei obstakels oplopen.  

Momenteel is ze nog twee dagen werkzaam als zelfstandig leerkracht op een particuliere B3 Basisschool: De Stam in Rucphen. Deze school richt zich op natuurlijk leren en het nieuwetijdskind en is o.a. gestoeld op de antroposofie. Haar persoonlijke interesses liggen vooral op het vlak van de ziel en lichtwerk. Zodoende zit ze vaak met haar neus in de boeken om resonerende herinneringen op te halen. Deze zet ze in tijdens het werken met de kinderen van de nieuwe tijd. 

Deze nieuwe tijd waarin we leven, vraagt erom dat we op een andere manier naar kinderen kijken. Het gedrag van kinderen houdt vaak een mooie boodschap in voor ouders en de omgeving. Kinderen zijn ons gegeven om ze voor te bereiden op volwassenheid. Ze zijn niet ons bezit, zij behoren zichzelf toe. Een kind is ontzettend kwetsbaar ….en tegelijkertijd ontzettend oersterk. 

Tijdens de coaching wordt het kind zich bewust van zijn of haar gedachten, gevoelens en gedrag. Het kind leert vaardigheden en krijgt gereedschap in handen waardoor het weer stevig in zijn/ haar schoenen komt te staan. In dit proces neemt Lizette de ouders mee. Verbinding is haar toverwoord en ze treedt op als “advocaat” voor het kind. Ze maakt gebruik van verschillende technieken zoals onder andere Felt Sense en familie opstellingen met poppetjes. De energetische behandelingen die ze (in overleg) toepast, dienen ter ondersteuning en kunnen het proces van verbinding met zichzelf versterken. 

Wil je meer informatie, kijk dan op de website of volg haar via Instagram en Facebook: 
Bellen/ mailen mag ook. 
Lizette Huijsmans 
06-29091803 
info@sterrenstof-kindercoaching.nl 
www.sterrenstof-kindercoaching.nl 
www.destam-natuurlijkonderwijs.nl 
insta: sterrenstof_kindercoaching 
FB: sterrenstof-kindercoaching