Voeding voor Vrouwen
Mijn naam is Cora Bakker. Ik ondersteun vrouwen die worstelen met hun gewicht en/of voedingspatroon, en vrouwen die in de overgang zitten met voedingsadviezen en mindset. 
 
Gezonde voeding en gezond leven vond ik zo interessant, dat ik de opleiding tot voedingsdeskundige ben gaan volgen. Ik wil weten waar ik over praat en van het één kwam het ander.  

Eten zit bij veel vrouwen tussen de oren. Daar wilde ik meer over weten dus ben ik een opleiding NLP practitioner gaan doen en heb ik in 2014 mijn master gehaald. Inzicht in onbewuste processen, houding en gedrag helpen mij om de oorzaak van jouw voedingsinname te achterhalen.  
Deze oorzaak is juist vaak de reden dat je grijpt naar die zak chips, drop of ander emotie-eten. Als je dit eenmaal weet, is het ook makkelijker om jouw gedrag te veranderen. Zo help ik jou het beste, op een manier die bij jou past.  

Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in voeding en overgang. Juist vrouwen in de overgang vallen vaak tussen de wal en het schip. Zij voelen zich niet gehoord of althans onvoldoende. We horen heel vaak over de opvliegers en stemmingswisselingen, maar veel minder over allerlei pijnklachten die ineens ontstaan en zo zijn er nog veel meer dingen te noemen waar de vrouw in de overgang tegen aanloopt.  
Ook in de overgang is voeding heel belangrij. Het accepteren dat er in je lichaam allerlei veranderingen zijn waar jij geen controle overhebt is wel het allerbelangrijkst. 
Vandaar dat de naam van mijn bedrijf, “ Voeding voor vrouwen, voeding voor lichaam en geest” is. 
 
Op donderdagochtend geef ik groepssessies van 9.30 – 10.30 uur met een vrije inloop tot 10.00 uur en daarna een themabespreking. 
De 1 op 1 gesprekken zijn alleen op afspraak! 
 
Locatie 
Ont-Moet, Centrum voor aandacht en bewustzijn 
Buitenvest 94 
4614 AD Bergen op Zoom 
06-21892670 
voedingvoorvrouwen@gmail.com 
www.voedingvoorvrouwen.nl