Carla Beerendonk
Graag wil ik mezelf even voorstellen: ik ben Carla Beerendonk. In 2003 ben ik met Tai Chi begonnen. Ik was , misschien net als jij nu, nieuwsgierig naar een manier om rust te brengen in mijn drukke bestaan. 
Dat wekelijks terugkerend uurtje les werd als gauw een vast rustpunt waar ik iedere keer meer naar begon uit te kijken. 

Beetje bij beetje nam ik Tai Chi mee naar huis. Even stevig staan, een vloeiend gebaar, even die zachte beheerste stap en wat kalmte in mijn hoofd. In de jaren die volgden, groeide Tai Chi voor mij uit tot een effectieve manier om op tijd op te rem te trappen en afstand te nemen als het allemaal e ven te veel werd. 
In 2015 ben ik in het diepe gesprongen en ben de opleiding tot docent gaan volgen. Inmiddels geef ik met veel liefde en passie aan drie groepen per week les. 

Daarnaast is mijn interesse geraakt door de Traditionele Chinese Geneeswijze en ben ik gestart met een driejarige opleiding tot Tuina-massage therapeut. Deze opleiding heb ik bijna afgerond en heb inmiddels al veel therapeutische Tuina massages mogen geven. 

Lichaam en geest, beweging en rust. Laten we daarmee aan het werk gaan en samen beleven wat het ons brengt. Je bent meer dan welkom om eens te komen ervaren wat Tai Chi met je kan doen.