Rianne Dijkman 
Als counsellor en ouderschapscoach help ik jou, door middel van gesprekken en oefeningen om jezelf beter te leren kennen en te groeien. Door inzichten en vaardigheden die de relaties met jezelf en anderen verbeteren kun je met meer veerkracht en balans om gaan met de uitdagingen op jouw pad.  
In mijn werk ga ik uit van de eigen kracht van mensen. Ik vertel je niet wat je moet doen. Ik help je, door vragen te stellen, ervaringsoefeningen aan te bieden en informatie te geven, zelf keuzes te maken die bij jou en jouw relatie/gezin passen. 

Mijn specialisaties  
Communicatie en relaties, ouderschap, verbindende communicatie, hechting, zelfbeeld, ouder-kind interactie en gezinnen. 
In de sessies maak ik regelmatig gebruik van inzichten uit onder andere de verbindende communicatie (ook wel geweldloze communicatie genoemd), de hersenontwikkeling van zowel ouders als kinderen en jongeren, hechtingsgerichte gezinstherapie, de psychologie van de delen en lichaamsgericht en systemisch werk. 

Praktische informatie  
www.het-sleutelbos.nl 
info@het-sleutelbos.nl  
06-46330396 
 
Volg het Sleutelbos op Facebook en Instagram 

Het tarief is 60,00 per sessie van 1 uur. Een kennismakingsgesprek van een half uur is gratis. Omdat het Sleutelbos is aangesloten bij de ABvC kom je via een aantal verzekeringen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) tegemoetkoming in de kosten.