BIORESONANTIE
Ik werk nu 35 jaar met klassieke homeopathie en aan mijn werkwijze is sinds 15 jaar geïntegreerde bio-resonantie toegevoegd. In het algemeen leg ik me toe op het behandelen van het kind, de opgroeiende jongere, de volwassene en de oudere mens, en met name de behandeling van onduidelijke, hardnekkige en chronische ziekten. 
 
In de laatste jaren komt in mijn praktijk vaker dan gemiddeld voor : ziekte van Lyme, C.O.P.D. , hormonale en stofwisselingsdisbalans, vruchtbaarheidsproblemen bij kinderwens man en vrouw, vermoeidheid, groeiachterstand, buik- en hoofdpijn bij kinderen. Verder komt i.h.a. complexe gezondheidsproblematiek en vraag naar behandeling bij mensen waar reguliere behandeling is vastgelopen, vaker voor. 
 
Wat ik nu bestudeer is levensloop- ontwikkelings-homeopathie met de ‘Curing Plants’ , volgens Jan Scholten. Dit consult kan interessant zijn voor wie niet ziek is, maar verder wil komen in het doorgroeien van zijn levensthema ’s). 
 
Al mijn behandelingen vallen in het kader van Klassieke Homeopathie. 
Mijn praktijk is aangesloten en geregistreerd bij de N.V.K.H. (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten) en bij het R.B.C.Z. (Register Beoefenaren 
in de Complementaire Zorg). 
 
Uit uw bron ontspringt mijn ziel